BURSA GEMLİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TUBİTAK Bilim Fuarı Sergisi

4006 TUBİTAK  Bilim Fuarı Sergisi Umurbey Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde de Gerçekleştirildi.
4006 TUBİTAK Bilim Fuarı Sergisi

Umurbey Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 3.sü düzenlenerek artık geleneksel hale gelen  4006 TÜBİTAK  Bilim Fuarı  Sergisi görkemli bir törenle açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, açılış konuşmasını Okul Müdürü Yunus Emre ÜNSAL yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN konuşmasında; İdarecisinden öğretmenine çalışan personelinden kantinine kadar Ekip ruhunu tam yansıtan örnek bir okulumuzda sürekli bilimle ilgili çalışmalar yapılmakta, Gemlik Milli Eğitiminin her anlamda üstüne koyarak ilerlediğini,”çok oluyorsunuz artık” programlarınıza yetişemiyoruz eleştirilerine daha da çok olmaya devam edeceğiz diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. 

Kaymakamımız Sayın Cahit IŞIK ise konuşmasında; TÜBİTAK Bölge finali üçüncüsü, Sürekli Bilim fuarlarında final heyecanı yaşayan ve İnavasyonda Dünya birinciliği elde etmiş okulumuzun her alanda çalışmalarını takip etmekte ve desteklemekteyiz. Emek veren idarecilerimizi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı. Protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile açılan  Fuarda; 1769 proje içerisinden Eskişehir bölge 3.sü olan “Pratik Hasta Kolu tespit Materyali ”de dahil olmak üzere, büyük emeklerle ortaya çıkan toplam 31 Proje; 69 öğrenci ve 12 danışman öğretmen tarafından sergilendi.

4006 TÜBİTAK  Bilim Fuarı açılışına Kaymakamımız Sayın Cahit IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN, İlçe Sağlık Müdürü Ender ÜNAL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Burhan İNAN ve Necat GÜL, Gemlik Okul Müdürleri, Müdür yardımcıları, Öğretmenler, Okul aile birliği üyeleri, Veliler  ve öğrenciler katıldılar. Daha önce ki yıllarda Umurbey Celal Bayar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesince düzenlenen 4006 TÜBİTAK  Bilim Fuarı  Sergilerinde olduğu gibi; ,bu yılki sergide yetkililer ve ziyaretçiler tarafından tam not alarak büyük beğeni topladı.

Fuarda özellikle Pratik Hasta Kolu Tespit Materyalli, Devr-i Alem Çanakkale Oyunu, Havasız Setler, Pratik Aparatlar Yıldız Mecmuası’nın Tahlili Fihristi Ve Seçme Metinlerin Günümüz Harflerine çevrilmesi, Temiz Eller Sağlıklı Nesiller, Umurbey Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Madde Bağımlılığı konusundaki Bilgi, Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi, Şehir içi Ulaşımda Asansör Projesi, Çevremizi Koruyalım Geleceğimize Sahip Çıkalım Projeleri bilimsel ve özgün çalışmalar olması itibari ile dikkat çeken projeler oldu.

Bilim fuarında sergilenen “Çevremizi Koruyalım Geleceğimize Sahip Çıkalım Projesi” kapsamında Kaymakamı Sayın Cahit IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN ve diğer protokol üyeleri okul bahçesine ıhlamur ağacı diktiler.

11-13 Mayıs tarihlerinde okulda sergilenmeye devam edecek olan projeler Gemlik’teki okul öğrencilerinin de ilgi odağı oldu.

Fuarda Sergilenen proje konuları, danışman öğretmen ve öğrencilerin listesi ile ilgili dosyayı burdan indirebilirsiniz.

16-05-2016

16-05-201616-05-2016

Dr. Ziya Kaya Mahallesi Fatih Caddesi No 75 16600 Gemlik / Bursa - 0(224) 513 1174 0(224) 513 1196 0(224)513 4970

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.